Rubrik - Om IMAB

Imab är ett handelsföretag med ett i bredd och djup lokalt/regionalt anpassat proffssortiment inom produktområdena stål, verktyg, industrivaror, byggvaror och förnödenheter.

Vi fokuserar på försäljning till yrkeskunder inom industri, byggnation, service och offentlig förvaltning.

Imab:s lagerhållning, sortiment och know-how är även värdefullt och intressant för företagskunder inom ett flertal övriga branscher. Vi finns med personal, lager och butik i Halmstad och Helsingborg.

IMAB - en del av Deromegruppen

Våren 2017 förvärvade Derome Byggvaror & Träteknik AB IMAB Industrihandel i Halmstad och Helsingborg. Detta innebär att vi nu kan ge våra kunder ett bredare erbjudande. 

Tar steget in på industrisidan
IMAB är ett väletablerat varumärke i Halland och nordvästra Skåne och Deromegruppen får nu in ny kunskap och erfarenhet av försäljning av industriförnödenheter (stål, verktyg, maskiner och industrivaror) i organisationen. 

- För oss som erfaren bygghandlare innebär det här ett nytt tillskott av spetskunskap som gör att vi kan fortsätta att utvecklas inom vår bransch, säger Johan Winroth. Vi skapar en separat organisation som ska fokusera mot industrikunderna och den offentliga sektorn. Det är en utmaning som vi sett fram mot och med den kunskap som finns inom IMAB och även BIG-gruppen, ser vi fram emot att utvecklas vidare. 

Om Deromegruppen - Från skog till färdigt hus
Deromegruppen är Sveriges största familjeägda träindustri med anor från 1946. Trä är "den gröna tråden" i verksamheten när skog blir till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Läs mer om Deromegruppen på www.derome.se  

Aktiv försäljning med hög servicegrad

Totallösningar för kostnadseffektiva varuflöden.
Hög kvalitetsnivå på produkter och ledande varumärken i sortimentet.
Personalen har en hög kompetensnivå och är med sin servicevilja redo att leva upp till högt ställda krav.
Kvalitetstänkande genomsyrar verksamheten enligt riktlinjerna

Vårt kundlöfte:

Rätt vara · Rätt tid · Rätt plats · Rätt pris

 

Läs mer om Deromes satsning på järnvaror www.derome.se/bygg-industri